Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Tagay.dk er ejet af:

JASONIC ApS

Nordre Fasanvej 12, kl. 2 th.

2000 Frederiksberg

CVR nr.: 35145001

Telefon: 38162582

Email: info@jasonic.dk

 

Priser

Alle priser hos JASONIC ApS er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til at justere priserne uden forudgående samtykke og tager forbehold for eventuelle udsolgte varer.

 

Betaling

JASONIC ApS accepterer betaling med følgende betalingsmetoder: VISA, Mastercard og bankoverførsel. Betalingen trækkes først fra din konto, når varen sendes.

 

Fragt & Levering

JASONIC ApS bestræber sig på at sende ordrer, der er modtaget samme dag eller senest dagen efter. Forventet leveringstid i Danmark er normalt mellem 2-4 hverdage efter bestillingen. Bemærk, at leveringstider kan variere afhængigt af fragtfirmaet og leveringsdestinationen. Der kan forekomme længere leveringstid i travle perioder, eksempelvis ugerne før jul og nytår. 

Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil pakken blive flyttet til det nærmeste udleveringssted, og du vil modtage besked herom. Hvis der opstår problemer, bedes du kontakte vores kundeservice.

Fri fragt

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 749 kr. Bemærk, at denne ordning kun gælder for leverancer inden for Danmark.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven tilbyder vi 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret dækker materiale- og/eller fabrikationsfejl. Afhængigt af den konkrete situation kan du få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få afslag i prisen. Reklamationen gælder ikke for fejl eller skader, der er forårsaget af forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen. JASONIC ApS vil ikke dække returneringsomkostningerne.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, bedes du sende til:

JASONIC ApS

Nordre Fasanvej 12, kl. th.

2000 Frederiksberg

 

Refusion

Hvis der skal foretages en refusion, bedes du medsende dine bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan oplyses på mail eller i en anden elektronisk form, da de ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til formålet med refusionen.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor:


– Du modtager ordren.

– Du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller i flere omgange.

– Du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Du får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.


Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og efter fortrydelsen skal du, senest 14 dage efter, returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives på mail til info@jasonic.dk, hvor du tydeligt gør opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Hvis du ønsker at returnere varen til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel nævnt ovenfor under reklamationsret.

Du kan også kontakte os på info@jasonic.dk for at få yderligere vejledning og support vedrørende fortrydelsesretten.

Vær opmærksom på, at det er vigtigt at overholde fristerne for både anmeldelse af fortrydelsen og returneringen af varerne for at sikre en glat og rettidig behandling af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende typer varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten:


– Varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Forseglede varer, der af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter levering.

– Varer, der på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.


 

Returnering

Du skal returnere din ordre uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du også udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular.